Ukategorisert

Photoshoot i nattskogen

Hver dag ser jeg en ny grunn, eller bekrefter en tidligere en, på hvorfor Rim er så fantastisk. Idag bestemte jeg meg for å ta han med meg ut i skogen, på kvelden i mørket, rigge opp kamera og se om jeg ikke kunne få noen kjekke bilder i mørket. Men jeg bestemte meg også for, at hester er finest uten noe som helst på, så da skulle han vøre løs i skogen, alene med meg i mørket, med kamerastyr og blitz. Altså, jeg har hatt Rim med meg før, og latt han stå uten at jeg holder han. Men med tanke på hvor lat jeg er, og hvordan jeg ikke kan fordra tanken på at han skulle skvette eller noe og gå avgårde hjem uten meg, fordi da må jeg GÅ helt tilbake til fots, så har jeg altså ikke utprøvd ideen om å ha han løs ute i verden noe særlig. Så det skulle vi debutere med idag!

 

Jeg måtte bare tenke. Jaja. Går han så går han. Så må jeg gå hjem. So what. Forhåpentligvis får jeg noen fine bilder først. Men, Rim som stadig beviser hvor fantastisk han er, var med meg hele tiden, ikke bare med meg, men engasjert i meg! Jeg hadde selvsagt med meg bevis på hvor fantastisk jeg er for han i form av oransje knasende godheter, men likevel. Jeg styrte med oppstilling og kamera og blitz om og om igjen, og Rim var helt rolig, og fullt kontrollerbar tross bare en tau rundt halsen og for det meste helt fri når jeg var på bakken 🙂 Det er ikke lenge siden han steilte og trippet rundt i samme skog, fordi det var så skummelt å være alene. Og her stod vi, i mørket, med mye styr og det fantes ikke tegn til de bekymringer han hadde for bare så kort tid siden.

 

Rett før vi skulle gå tilbake ble han så høy på pæra etter all serveringen fra meg at han nærmest forlangte at jeg bladde opp flere gulerøtter! Ellers! Jeg hadde nok løsnet grensene mine noe da jeg var så ivrig på at han skulle være engasjert i meg og bli hos meg der i skogen 🙂 Gøy var det vertfall! Takk til min mann og søster som ble med på styret!

 

DarkForestShoot-1

Av med grima
Av med grima

DarkForestShoot-11

DarkForestShoot-10

Han ble skikkelig blank i blitzen!
Han ble skikkelig blank i blitzen!

 

 

Ok såå...
Ok såå…
Hva er det vi skal her?
Hva er det vi skal her?
Spiser mens du finner det ut..
Spiser mens du finner det ut..
Hesten ble fin etter redigering av bildene men mitt ansikt derimot.. jaja. Det er hesten som er viktigst!
Hesten ble fin etter redigering av bildene men mitt ansikt derimot.. jaja. Det er hesten som er viktigst!

DarkForestShoot-24

DarkForestShoot-25

DarkForestShoot-28

DarkForestShoot-29

DarkForestShoot-27

DarkForestShoot-26

DarkForestShoot-32

DarkForestShoot-35

DarkForestShoot-39

DarkForestShoot-36

DarkForestShoot-37

DarkForestShoot-41

DarkForestShoot-42

DarkForestShoot-43

DarkForestShoot-44

DarkForestShoot-47

DarkForestShoot-55

DarkForestShoot-52

DarkForestShoot-51

DarkForestShoot-50

DarkForestShoot-49

DarkForestShoot-56

DarkForestShoot-58

DarkForestShoot-70

DarkForestShoot-72

DarkForestShoot-73

DarkForestShoot-90

DarkForestShoot-89

DarkForestShoot-87

DarkForestShoot-85

DarkForestShoot-74

DarkForestShoot-93

DarkForestShoot-95

DarkForestShoot-99

DarkForestShoot-100

DarkForestShoot-102

DarkForestShoot-113

DarkForestShoot-112

DarkForestShoot-107

DarkForestShoot-109

DarkForestShoot-104

DarkForestShoot-115


 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *