Hengerlessing,  Liberty,  Rimkert,  Video

Hengerlessing på nytt nivå!

Jeg elsker liberty. Det vet vel alle som kjenner meg bare bittelitt nå. Og hvis noe er en utfordring (spesielt hvis noen allerede har stemplet det som “helt umulig”), da må vi gjøre det. Helst i liberty. Det er i liberty vi virkelig lever og oppnår de store tingene! Og følelsen hver gang man oppnår noe “umulig” er fantastisk. Fordi det vitner om noe spesielt mellom meg og min hest, en tillitt han gir til meg, i det jeg ber han gjøre ting som fullstendig strider mot hans natur, men som han likevel prøver å gjøre så godt han kan. Og så lyser han opp når han skjønner at han klarte det. En hests mestringsfølelse er noe helt spesielt man ALDRI må gi slipp på. La hesten så ofte som mulig få vite at han er en vinner, at han klarte det, og at han er fantastisk som klarte det! Rimkert elsker den følelsen, det ser jeg på hele han. Og jeg elsker å gi den følelsen til han!

Jeg ville prøve å ta hengerlessing til et nytt nivå, i liberty. Så jeg satt opp kamera 🙂

Screen Shot 2014-10-05 at 19.47.28

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *