GoPro rideturer,  Rimkert,  Tur

Bli med på skogstur!

Jeg elsker naturen. Spesielt fra hesteryggen. Det er noe helt spesielt med freden man føler, sittende på en varm hesterygg ute i naturen hvor kun vindsus, fuglekvitter og kvister som brekker under høvene er det eneste man hører. Ingen mennesker, bare meg og min hest, og følelsen av at vi deler tanker og følelser mens han så ydmykt bærer meg dit jeg forteller ham å gå. Mat for sjelen kaller noen det. For meg holder det å kalle det ren fred 🙂

Nå har det seg slik at jeg kjøpte meg et GoPro kamera, og det forstyrrer meg svært lite når det sitter på hjelmen min, så jeg tenkte jeg like gjerne kunne dele opplevelsen av noen av de mange fantastiske rideturene i naturen. Så da trenger man bare innbille seg at man sitter på en varm hesterygg, og nyte synet og lyden av naturen sett og hørt fra en rytters ståsted 🙂 Så håper jeg å dele mange flere slike rideturer i fremtiden 🙂

Screen Shot 2015-01-27 at 20.47.33

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *