Arrangementer,  Rimkert,  Video,  Western

Westernrimkert

Vi arrangerte Westerndag på stallen. Med tilhørende western hesteaktiviteter. Rimkert har jo hatt på seg westerutstyr, så så langt så bra! Det er verre med western ridesporten. Men hvem bryr seg om talent, når man kan prøve nye ting og ha det gøy? Det var vertfall vårt motto for dagen! Eneste konkurransen vi hadde var barrel race. Og det vant vi ikke for å si det sånn. Jeg hadde ikke brukt noe tid på å øve for å i det hele tatt prøve å vinne det uansett. Jeg hadde vert for opptatt med å bruke alle mine hjerneceller på å tenke på liberty programmet til kåringen, så det var ikke rom for annen trening!

Men som alltid så har vi det vertfall gøy 🙂

For de som ikke forstår hva det er vi gjør i starten, så “leker” vi cutting. Ingen av hestene våre var en gang i nærheten av å kunne cutte noe som helst, så vi prøvde å gjøre det på annet hvis ved å ha en person på bakken som kan guide hesten og “hjelpe” den å cutte oss 😛

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *