Rimkert,  Treninger og kurs

Rimkert i farta!

For et par dager siden hadde meg og Rimkert en fin baneøkt, hvor vi trente på at han skal følge gjerdet, uten at han skal drifte ut mot midten. Han har en tendens til å gjøre det. Det gikk veldig bra! Så vi avsluttet med litt lek. Som han liker så godt^^ Han var så kjekk å se på at jeg bare måtte filme ham. Men jeg får ikke til å laste opp hele filmer så jeg legger til litt bilder av filmen.
Jeg synes det er utrolig gøy å se på hester som leker og koser seg, spesielt når det er min egen!:) Men hvis jeg hopper og spretter, så slutter han! Vet ikke om han helt forstår hva jeg gjør 😀 Så jeg står som regel stille og bare gir han noen tegn. Jo mindre bevegelse hos meg, jo mer blir det hos han!:)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *