Rimkert,  Tur

Sol! Ut!

Idag er det søndag, og solen var så sterk at den brøyt seg inn gjennom gardiner og alt og tvang meg opp av senga og ut i den! Slikt vær er så sjeldent syn at man ikke bare kan overse det. Man må UT! Sol er like sjelden kost for Rimkert som for meg så dette ville jeg at vi begge skulle nyte til det fulleste. Så jeg kom tidlig i stallen og tok han med til sørmaka på leietur så han skulle få gresse og jeg skulle få slappe av i sola i fin natur!:)
På vei bort fra stallen. Rimkert er alltid oppmerksom på ALT som foregår rundt seg:) 
Han stoppa og sto å stirret på en gravplass vi gikk forbi. Intenst og lenge. Etter jeg så nøye etter så jeg en dame i rød jakke som gikk helt på andre siden av gravplassen bak noen busker. Når hun var vekk, var Rimkert tilbake igjen (^^,)
En av de store fine markene i sørmarka fant vi oss tilrette i:) 
Spiser og gomler, men har et halvt øye på noen hunder som gikk i bakgrunnen:)
Og slike ble det, at en kald vintersdag i februar, ble den beste dagen på lenge:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *