Rimkert

Ny sal!

Salen har kommet! Det gikk fort og greit! Tonje fikk inn en utstillingssal i samme modell som den jeg prøvde, for 3000 kr billigere! I tillegg til at det da tok svært kort tid å få den, siden den var klar til å sendes. i motsetning til 8 uker, dersom jeg skulle få laget en ny.. jeg er ikke av den tålmodige typen!
Salen var helt fantastisk god å sitte i, og det var litt uvant etter så lenge i bomløs, men merker godt hvor mye bedre støtte jeg har nå!
Bukkingen var desverre ikke relatert til salen da. Var på tur idag og hadde tidenes bukkehest! Jeg må innrømme jeg sliter med å kontrollere det, får håpe det kommer etterhvert. Vi gallopperer ikke på bane enda, fordi han er redd der enda (veien er rett ved banen, så det kommer ofte lastebiler osv). Eller.. når han blir skremt på banen så kan han fyke avgårde i fin gallopp uten bukk da, men. Og alene på tur så er han også ikke helt trygg enda slik at jeg ikke bruker mye tid på trav og gallopp for å ikke risikere at han blir så fyrt opp. 
Uansett!! Salen!!
Jeg mangler bare korrigeringspaden fra hooks for å bygge litt opp under salen der han ikke har så mye muskler enda. Så den ligger mykt og godt, frem til han utvikler store sterke ryggmuskler!:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *