Ukategorisert

Pyntet i anledning 17.mai

Selv om været var helt grusomt, måtte vi gjøre noe ekstra siden det var nasjonaldag idag. Det måtte dog bli innedørs, selv om jeg har drevet å drømt om en flott pynta hest med flagg og 17.mai greier ute i strålende sol. Kanskje neste år. Bryr meg ikke så mye om å pynte meg selv da, men Rimkert måtte pyntes litt 🙂
Men først mat.
 17.mai frukt og grønt bøtte! Tomater, agurk, gulerøtter, epler og jordbær sammen med det vanlige han får i bøtta 🙂
Forblåst!
Selv om han er forblåst her ute på gresset så stopper det ikke appetitten 🙂 
 Nomnom!
 Men så… Ville han heller har gress.. 
Tok inn resten av bøtta og la ut masse fór, med betfiber og friskt gress:) Er jo ikke noe utevær så da må man gjøre det best mulig inne! Rimkert fryser sjelden og bryr seg ikke stort om regn og været om han må være ute, men kan han, så foretrekker han alltid å gå inn i kjelleren sin. 
Så pyntet vi oss! Eller jeg pynta Rimkert. Mannen min sto for bildene, og han glemte å fokusere bilder før han tok dem så beklager mange blurry bilder! Men det jeg mangler i kvalitet har jeg i kvantitet! Det ble mange bilder 😛 
Pyntet med hjemmelaget flagg av diverse sjal:) 
Om bare den bjelken ikke hadde vert iveien! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *