Ukategorisert

Ingen kåring på Rimkert :(

Jeg hadde veldig lyst til å dra med Rimkert på kåringen på Riska ridesenter i september. Men med alt som foregår for tiden, og det som evt. må ordnes, lar det seg desverre ikke gjøre uten anstrengelser utover min kapasitet! Vi får bare håpe at vi får muligheten en annen gang. Rimkert er uansett verdens flotteste hest! Og jeg skal på kåringen selv uansett å se alle de flotte frieserne:)
Kurset som jeg gledet meg veldig til i helgen ble også avlyst. Natural Horsemanship kurs. Da på grunn av for mange som meldte avbud og det var ikke nok deltakere til å kjøre kurset. Men vi fortviler ikke! Vi fortsetter med privattimer, for der går det jammen bra! Jeg er ikke flink på “dressurnorsk” men vi har til og med gått sidelengs, og skrittet flott på skrå! Istedet for dressurspråket, har jeg en tegning som viser hva jeg mener! Jeg skal nok lære meg dressurspråket en dag også.. Men ikke idag.
Rimkert er helt super og vi lærer så mye og utvikler oss mye! 
Tidene er travle. Mye overtid på jobb, og mye som foregår på fritiden, så det blir lite blogging. Men jeg skal ivertfall passe på at det kommer oppdateringer som dette innimellom:) 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *