Ukategorisert

Dagene på Vaglemoen

Jeg og Rimkert koser oss veldig på Vaglemoen. Det har virkelig blitt vekket en ny gnist i Rimkert etter å få være i en så stor flokk. Han har blitt ordentlig leken! Og det er gøy:) Også får han så mye skrøyt:) Hvor rolig og snill han er, hvor godt gemytt han har, og selvfølgelig, hvor flott han er! Han er en ordentlig godgutt hvor enn han går og en man veldig lett blir glad i:)
Han går enda på beite, og det ser ut til at flokken skal få gå litt utover høsten så lenge været og beitet holder seg. Men vi er allerede i gang med trening igjen etter en liten ferie, dog ikke så voldsomt enda. Det er mye bli-kjent-med-det-nye-området leieturer nå bare.
Men igår var vi med på vår første gruppetrening i horsemanship som Vaglemoen arrangerer, med Sigrid Ritland som vi tidligere har hatt time med:) Veldig gøy som alltid! Jobbet med å få hesten til å gå riktig på volter, fra bakken og deretter fra ryggen. Fikk kommentar om at Rimkert er en slangehest for han har virkelig ingen problemer med bøying og tøying og bevegelse! Han kan virkelig åle seg og bøye seg og gjøre alt mulig. Han har faktisk et stort dressurpotensiale! Og det skal vi jobbe videre med:)
Ellers er det mest stell og kos om dagene. Rimkert blir tatt inn nesten hver dag, for å bli stelt og bare for å gå litt i det nye området. Her om dagen fikk han hilse på geitene som står på stallen. De alle pilte til et hjørne når den store svarte skyggen kastet seg over veggen for å se hva disse skapningene var for noe 😀
Og så har vi endelig fått westernsal! Kjørte i 3 timer for å hente den, og låne den for å prøve. Jeg har lett siden jeg kjøpte han, og endelig fant jeg en med riktige mål og form + riktig farge 🙂 Og vi har fått bekreftet av kyndige folk at salen passer. Så nå er jeg fornøyd:)

Beitet er stort og flott, med terreng og skog og masse hester. Alikevel kommer Rimkert brummende. Hvordan er det mulig å ikke skjemme bort en sånn hest?!

Flottingen står å venter ved porten når eg slapp ham ut igjen etter dagens gjøremål. Begynte å lure på om det var noe jeg hadde glemt å gi ham? Kanskje han håper på betfiberet som jeg har kuttet ut mens han går hele døgnet på beite:)

Kjæresten til Rimkert er ikke til å komme unna når jeg skal hente ham.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *