Ukategorisert

Påskekos

Påsken i år var en unik ferie. Lange dager i stallen, sol og skyfri himmel, så og si vindstille hele tiden. Vi har drevet med langt mye mer enn hva vi har fått bilder av, men har ivertfall noe 🙂 Er ikke så mye å skrive annet enn at jeg har storkost meg hver dag med verdens beste og (kanskje største?) kosebamse. Vi har ridd tur nesten hver dag, hatt to dressurtreninger med Tonje fra Soma friesergård, startet trening for hånd med fokus på “shoulder-in” og “haunches-in”, bakketrening og ridetrening og koseturer hvor jeg og Rimkert går side om side og nyter naturen rundt oss 🙂 Jeg håper bare at han koser seg like mye i mitt selskap som jeg i hans! 
Barbak på Rimkert er ikke feil 🙂 Her på barbaktur i Vagleskogen. 
God trening for balansemuskler!

Her på leietur oppover fjellet ved stallen. 
Stallen ligger bak Rimkert på grensa til skogen i bakgrunnen.

Utsikten blir bedre og bedre jo lenger opp vi går 🙂

Ikke mye grønt rundt forbi men Rimkert klarer likevel finne noe å tygge på.

Hei!

Rimkert kikker rett ned mot stallen.

Her på ridetur med selskap oppover samme fjellet. 
Denne gangen skulle vi til topps for å se hva som lå på andre siden.

Flott utsikt!

Mmmm, gult tørt gress!

På leietur i Vagleskogen, klarte ikke dy meg når Rimkert poserte som dette her 🙂 Han så noe lenger borte som frøs ham i denne posisjonen en stund. Nok til at jeg kunne dra frem kameraet og fange øyeblikket! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *