Ukategorisert

Rimkert + lam = sant

Det går sauer og lam på samme beite som hestene og det ene lammet får tytteflaske og er veldig tamt. Hun som tar seg av lammet, Carina, var ute og skulle ta det med seg bort til moren, som da hadde gått fra det. Rimkert synes hele opplegget var veldig spennende! Til å begynne med satt vi med lammet og jeg prøvde å gå etter det for å plukke opp. Da jeg hadde gått etter det en liten stund med Rimkert etter, gikk han rett foran meg og blokkerte meg fra lammet! Jeg lo, og Carina lo, mens vi funderte på om han bevisst ville blokkere meg når han så at oppmerksomheten min ikke lenger var hos han. Enerådig kar 🙂 Men jeg tar det som et kompliment! 
Når Carina spaserte avgårde med lammet, var Rimkert rett i hælene på henne og strakk ut hele den lange nakken sin for å få snuten i dette lille dyret 🙂

Noen bilder fra mens vi gikk over beitet med lammet og Rimkert 🙂

Lam? 

kan jeg få se?

Lam?

få snuse!

Lammet lukter raaaart!

veldig rart!

Må ha mer lam..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *