Ukategorisert

Fantastisk langtur i i fjell og mark!

Trenger ikke si så mye annet enn at vi har fantastisk natur rundt oss og hvorfor jeg ikke bruker den oftere kan jeg ikke begripe. Men nå bega vi oss ut på en tur på ca 3 timer, langs nedlagt jernbanespor, gjennom litt skog og over flotte fjell og beiteområder!

Her er turløypa! Ca. 8.5 km i følge kartet.
Den nedlagte ålgårdbanen.
Og den flotte naboen, figgjoelva 🙂
På en liten topp, kikker ned mot figgjoelva.
Over litt mark 🙂
Møtte på denne karen her og må si jeg ikke følte meg særlig høy i hatten der han stod å glodde intenst! Ser kanskje ikke stor ut der men han var et beist av en okse! “Jaja, vi løper raskere enn dem i tilfelle….” humret vi mens vi prøve å være så usynlige som vi bare kunne! 🙂
Blurete skog var i også i.
Og god miljøtrening fra og til naturen 🙂 Her i krysset rett ved Sandnes og Jæren Rideklubb.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *