Ukategorisert

Galopp-gøy uten hodelag!

Planen i dag var å film for Parelli auditions level 1 og 2, men instedet endre vi opp med å prøve litt “bridleless canter-halts” 🙂

 

Jeg har ikke brukt mye tid på å ri uten sal, fordi jeg mangler vesentlig mye balanse til det. Foreløpig har vi holdt oss til skritt om vi prøver oss. Men Rimkert har blitt en virkelig trygg og forutsigbar hest, så det føltes såpass trygt nå at jeg tenkte vi kunne bare prøve 🙂 Og Rimkert som vanlig, skuffet ikke 🙂

Må også legge til at jeg ikke har gjort mye “bridleless” ridning, kun et par ganger tidligere, så ikke forvent noe perfeksjon her! Dette var for gøy og for å utfordre min balanse litt 🙂 Vi har etablert grei stopp fra alle gangarter uten hodelag, og kan styre til en viss grad. Men i denne videoen går han den retning han vil, mens jeg velger gangart og fart 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *